SZILBERHORN PÁLYÁZATI IRODA

Szolgáltatásaink

Projektmenedzsment

Szolgáltatásainkat kifejezetten a mezőgazdasági vállalkozások pályázatokkal kapcsolatos igényeihez igazodóan alakítottuk ki.

Tevékenységünk teljes körű: az első kapcsolatfelvételtől a támogatás elnyerésén, majd kifizetésén át a működtetési időszak utolsó napjáig valamennyi szükséges szolgáltatást magába foglal:

Sikerdíjas pályázatírás

Cégünk üzletpolitikájának lényege, hogy csak abban az esetben tekintjük a munkát elvégzettnek, amennyiben a pályázat sikeres és ügyfelünk az igényelt támogatásban részesül. Ennek megfelelően kizárólag sikerdíj ellenében dolgozunk; sem előleget, sem regisztrációs-, sem szerződéskötési-, sem munkadíjat nem számítunk fel.

Utógondozás

A mezőgazdasági pályázatok többségénél - különösen a fiatal gazda pályázat esetében - az utógondozás kulcsfontosságú annak érdekében, hogy támogatásban részesült ügyfeleink a támogatás összegét sem részben, sem egészben ne fizessék vissza. Ennek megfelelően szolgáltatásunkat a mezőgazdasági pályázatokra vonatkozó jogszabályok alapján, ügyfeleink érdekének elsődlegessége mellett, szakmai képzettséggel rendelkező személytől elvárható kellő gondossággal végezzük.